Ruwbouwaannemer woningbouw

Steun als particuliere bouwer op onze ervaring in het bouwen van kwaliteitswoningen.

Buildplus woningen

Na lange tijd enkel voorbereidend werk, coördinatie en projectleiding te doen met ons studie- en adviesbureau konden wij niet langer langs de zijlijn blijven staan. Reeds verschillende jaren treden wij zelf op als aannemer en bouwen wij woningen zoals het moet: volgens de regels van de kunst en volledig naar wens van u, onze opdrachtgever.

In nauw overleg met de bouwheer, architect, ingenieur en EPB-verslaggever verzorgen wij elk project tot in de puntjes. Wij leveren enkel kwaliteit af zodat uw woning voldoet aan alle geldende normen en moeiteloos het vereiste E-peil haalt. Zo geniet u vele jaren van het hoogste comfort in combinatie met alle beoogde energiebesparende en financiële voordelen.

KLIK HIER voor onze gegevens en contacteer ons voor een afspraak of meer informatie. Zo verneemt u wat wij voor u kunnen doen en kan u starten met de praktische uitvoering van uw bouwproject!

Wat is een BEN-woning?

BEN staat voor Bijna-EnergieNeutraal. Een BEN-woning verbruikt een beperkte hoeveelheid energie voor verwarming, ventilatie en warm water. De energie die nog wel nodig is, wordt grotendeels uit groene energiebronnen gehaald.

Omdat bouwen volgens de BEN-principes verplicht is sinds 2021 is BEN-bouwen vandaag de standaard. De extra investeringen in energiebesparende maatregelen en groene energie verdient u terug door een lage energiefactuur.

Wie beter doet dan de standaard wordt ook extra beloond met o.a. een korting op de onroerende voorheffing (tot zelfs 100 %). Al onze woningen worden uiteraard altijd gebouwd met het oog op het voldoen aan de BEN-norm.